BEGRÆNSET ANTAL PLADSER !

Læserrejse tilbydes i samarbejde med Bonnier / Magasinet Liv

Uge 12 : 15 – 21 Marts 2015

Pris for 6 dages fuld pension retreat: Dkk 7995 obs ved tilmelding af 2 på en gang som kan dele værelse gives DKK 1000,00 i rabat ! 

I prisen er inkluderet :

  • 4 dages undervisning
  • Fuld pension med lækre økologiske vegetar retter fra øen
  • Vandring i den omkring liggende natur.
  • Delt dobbelt værelse med eget badeværelse ensuite
  • Materialer
Prisen er eksl flybillet

Vi anbefaler at du allerede nu booker dit fly så du vil kunne få den bedste pris SAS har direkte fly d 15 marts fra København:

På www.edreams.co.uk eller www.skyscanner.dk kan du finde den bedste forbindelse og pris.

Vi vil kunne arrangere transport fra Palma til retreat stedet.

Ønsker du at udvide dine rejse dage på Mallorca så hjælper vi gerne til med at finde overnatning på andre skønne steder de ønskede dage.

Massagen er ikke inkluderet & betales separat til massøren.

Kurset kræver ingen forkundskaber – du bliver undervist på dit niveau.

TILMELD DIG HER

————————————————————————————

Selv de største kunstnere vender altid tilbage til inspirationskilden over dem alle : Naturen.

Omgivet af den smukke natur ved foden af Tramontania bjergene,  ligger fincaen som danner rammen for vores unikke Forårskursus.

Det er derfor naturen, der danner ramme om vores unikke forårskursus. Udover personlig undervisning bliver der også tid til god mad og afslapning i de smukke omgivelser. Stedet har igennem årene tiltrukket kunstnere i deres søgen efter at finde roen til fordybelse og inspiration omgivet af naturlige skønhed som man øjeblikkeligt fornemmer når man træder ind på området.

Stedet der er er bygget med stor respekt for miljøet, er omgivet af mandeltræer, olivenlunde med fårene der græsser på de omkringliggende marker.

MÅL & UDBYTTE

Få vækket sanserne efter en mørk vinter. Dette maler retreat vil give dig en enestående mulighed for at uddybe dine kreative evner, dyrke din krop og sjæl, nyde de lokale økologiske madvarer i Mallorcas healende natur i foråret

Hver dag tager vi ud og samler inspiration, helt konkret naturens rekvisitter, som vi bruger i undervisningen. Så indånd den friske luft og lad penslen danse på papiret!

KORT OM KURSET

Dagene starter med vandring ad ruter med moderate stigninger.

Vi forbinder os med den “frodige forårsnatur” og vandrer med åbne sanser – noget af tiden i stilhed og ser med åbne øjne på det vi møder. Vi undersøger vækster , farver, strukturer, sten, spor, stemninger og mønstrer. De små indsamlede objekter, bruger vi som inspiration, når vi hjemme på fincaen finder pensler og papir frem og arbejder med at nedfælde og bearbejde indtrykkene – Der fremstilles en række små billednotater eller dagbogsblade, hvor vi i processen kommer tættere på det store i det små.

Du får mulighed for at lære at se og sanse og udtrykke oplevelser, steder, objekter og indsigter kunstnerisk på en fri og legende måde.

En tilgang til et sted , som kan bruges overalt, hvor man rejser i verden….. enkelt , bærbart, essentielt, alvorligt og sjovt.

Underviser Gitte Buch er professionel billedkunstner med base på Langeland, hvor hun har haft atelier i mere end 25 år. Hun er tilknyttet Galleri Weber i Svendborg og udstiller i ud- og indland. Gitte er en efterspurgt underviser og har i mange år holdt ikon- og malekurser på bl.a. højskoler. Fascinationen af de store kredsløb i natur og kosmos, humor, undren og styrke i et skabende fællesskab er Gitte´s kendetegn. At kombinere vandring med kreative udfoldelser er et nyt tiltag, der tager afsæt i hendes egen arbejdsmetode og glæden ved øer og hav.

Gitte har deltaget i flere censurerede udstillinger, og har udstillet utallige steder. Hun er en kendt foredragsholder og ikonmaler og er medforfatter til bogen At male en ikon.

Gitte Buch har stor succes med sine vandre og maler kurser både i Danmark og i udlandet.

læs artikel her :http://www.fyens.dk/kultur/Svendborg-galleri-fejrer-kunstner-/artikel/2592631

Det siger deltagerne bla :

“Gitte Buch er en særdeles god maler, på hendes kurser formår hun at få alle med , uanset hvilket niveau kursisterne er på, og inspirere dem til at komme i kontakt med dem selv og naturen, og derved male billeder udfra evner kursisterne ikke vidste de besidder.Vi blev hurtigt et hold af entusiastiske “malere” på et uformelt plan”.Teresa maj 2014

“Det har været nogle fantastiske dage og Gitte er et fantastisk menneske, Hun er meget omsorgsfuld og går ind i kursisternes eget billedunivers på en rigtig god måde.Hun formår at “skubbe” til folk på en rigtig god måde, Man føler sig meget tryg i hendes selskab – hun giver plads til positivt indre ro med mulighed for udfoldelse”. Ulla , Langeland 2014

Ugens program :

Søndag d 15 Marts ankomst

Ankomst/ Indkvatering og velkomst om eftermiddagen.

19.30 Middag

Foredrag om aftenen

Mandag d 16 Marts

09:00  Morgenmad

Vandring & undervisning

13:00 Frokost

Undervisning

19:00 Middag

Tirsdag d 17 Marts

09:00  Morgenmad

Vandring & undervisning

13:00 Frokost

Undervisning

19:00 Middag

Onsdag d 18 Marts

09:00 Morgenmad

Tid på egen hånd evt ved poolen, mulighed for at bestille massage af nogle af de dygtigste fysioterapeuter på øen

13:00 Frokost

Tid på egen hånd evt ved poolen , mulighed for at bestille massage af nogle af de dygtigste fysioterapeuter på øen

19:00 Middag

Torsdag d 19 Marts

09:00 Morgenmad

Vandring & undervisning

13:00 Frokost

Undervisning

19:00 Middag

Fredag d 20 Marts

09:00 Morgenmad

13:00 Frokost

Undervisning hele dagen

19:00 Afslutnings middag

Lørdag d 21 Marts

11.00     Afrejse om formiddagen

VIGTIGT! Husk at medbring , praktisk tøj, og indendørs såvel som udendørs sko

Hver dag vil der blive serveret 3 lækre økologiske vegetar måltider

I progammet er der afsat en dag på egen hånd som kan bruges på læsning, gåture , hvile ved poolen & massage.

Der vil være mulighed for at bestille tid hos nogle af  Mallorca´s dygtigste, mest veluddannede massører og fysioterapeuter til , Sports Massage, Stress Release Massage, og almindelig Massage metoder kombineret med healing fra tibetanske klokker. Der vil være mulighed for at bestille 30,60 eller 90 min.

MERE INFO:

Vejret på Mallorca er som i resten af verden omskifteligt, så vi anbefaler at du checker vejret på : http://www.dmi.dk/vejr/ inden afrejse

Retreat stedets Beliggenhed :

50 km fra Palmas lufthavn

10 km fra Pollensa

16 km til nærmeste strand