Hele kursus pakken!

Ude over vores egne fastlagte kurser har vi hos Leadership in Time SL. de senest 10 år skræddersyet og arrangeret kurser med stor tilbagevendende succes, for både små og store virksomheder, netværks grupper, loger m.fl.

Mallorca er et fantastisk åndehul med en bred vifte af aktiviteter og opholds steder. Lige fra klostre, til luksus fincaer, hoteller og andre små listige uopdagede steder i skønne lokale omgivelser.

Efter at have arrangeret kurser, foredrag, workshops mm.verden over igennem 20 år samt på Mallorca de sidste 10 år har Leadership in Time et stort aktivitets portfolie både med udendørs og indendørs aktiviteter samt instruktører og foredragsholdere fra hele verden.

 

I forbindelse med et kursus ophold kan vi tilbyde cykelture i det smukke landskab, massage af Mallorca’s dygtigste fysioterapeuter, yoga og meditations undervisning samt et liste med kulinariske oplevelser på øen.

 

Så hvis du/I har planer om at afholde et kursus, en workshop eller et power møder så har vi netværket og portfolio med hele paletten og kan sammensætte  den fulde kursus pakke fra dør til dør.

Det eneste du behøver er at sende en mail med dine / jeres behov så vil vi tage kontakt til dig. Husk at angive både e-mail og tel.

Du kan skrive til Liss Plambech Nordström på nfo@leadershipintime.com