Kurser afholdt i København & Mallorca

Vha. Kurset er jeg på vej til at blive ”frue i eget hus” – jeg føler større åbenhed, venlighed og glæde. Åndedrættet kan jeg nu bruge flere gange om dagen i tidspressede situationer til at mærke nærvær og slippe stressede tanker. Jeg er klar over at det kræver intensiv træning, men vha. de guidede meditationer er jeg på vej……..

Sanne Thuen, tandlæge og klinikejer

Kurset har givet mig en ny dimension i begrebet SINDRO og jeg har fået praktiseret mange fine værktøjer som gør mig bedre i stand til at holde fast i nuet.
Christian Ilsøe, Direktør

Efter deltagelse i kurset med Leadership in Time har det givet mig følelsen  i mit liv til at føle mig Lykkelig på en ny måde i forhold til de små hverdags ting. De har nok været der før, men ikke bevist hvilket har været helt fantastisk. Eksempel: noget min datter siger til mig, gør mig glad/lykkelig, hvor tidligere ville jeg måske ikke have bemærket det.
Inge Lilholt, Visma

Jeg har lært at ryste oplevelser / situationer af mig. Jeg fandt min “banan” i kokosnødden under opholdet.
Annette Jannsen

Kurset var for mig både muligheden for at slippe mine antagelser om alt det jeg skal nå og kunne holde til, og samtidig er det en vej til venlig omsorg, som bygger mig op, og giver mig nye muligheder. Dette Kursus, og forløbet har som helhed været fantastisk, udfordrende, udviklende og ren forkælelse. Tusinde tak for en skøn uge.
Heidi Vester, Skoleleder, Karise Skole, FAXE Kommune

Kurset har givet mig en dybtfølt fornemmelse af taknemmelighed for mit liv og mine kære, altså ”det jeg har”, som er rigtig godt. Jeg ønskede med kurset, et værktøj, der kunne hjælpe mig til at gøre mig mere umage med mit liv. Jeg har fået et værktøj til at tilgive og mærke mig selv, og mærke hvornår bare ”at være stille” kan hjælpe mig.
Eva Ullersted PLUSPOL

At deltage har givet mig ro, har fået lyttet til min indre stemme
Dorthe Richter

Jeg har fået taget hul på vejen til at finde min indre ro. Jeg har fundet troen på, at jeg kan mærke vejen gennem livet. jeg har mærket, hvordan det føles at leve i nærvær og i nu’et og er meget motiveret for at have fuld opmærksomhed på dette i mit liv.
Ulla Søndermark, Selvstændig

Nu er der kommet meget mere fokus på krop og sjæl. Kan stoppe de negative tanker på en enkel måde, men er bevidst om at det handler om øvelse, øvelse… for at være i nuet
Alice Fogh, Inprocess

Kurset har givet mig uvurderlige redskaber til at klare en meget hektisk hverdag. Lært mig at stoppe op og mærke efter så jeg bruger mit liv på en givende og kærlig måde både over for mig selv men også over for mine omgivelser
Anne Mette Nielsen

Et fokus på mig selv så jeg kan møde verden med venlighed og uden at dømme
Signe Finsen

Jeg har fået redskaber til at få stilhed i mit sind, hoved og forhåbentlig blive bedre til at leve i nuet.

Inge V. Nielsen

Jeg kan nu mærke en ny ro. En ro jeg tror vil hjælpe mig både til at træffe beslutninger og til at tage lidt lettere på det hele uden at det går ud over seriøsiteten. Dermed også stressreducerende. Har lært at nyde nuet og hvad livet byder på lige nu og her.
Tine Sofie Højrup, Praktikleder, Læreruddannelsen Blaagaard, UCC.

At bringe meditation til tinitus. Bruge tinitussen som et “mantra” istedet for at modarbejde det, bruge det til en positiv oplevelse
Nina Andersen ECA

Jeg er blevet meget tydlig for mig selv i forhold til hvordan jeg forstyrrer mig selv. Jeg har fået redskaber som jeg vil gå hjem og øve mig i.
Mette Mortensen

Mindfulness ”blows your mind” – Så meget på så kort tid.

Christa Bergmann

Fantastisk indsigtsfuldt kursus med masser af personlig læring til alle der ønsker at lære sig selv bedre at kende

Bjarne Schøn

Hvis du synes at din hverdag er stressende og du ikke formår at ændre på dit liv selv, er en introduktion til mindfulness en oplagt mulighed til at få indsigt i dit liv. 6 dage på Mallorca med Leadership in Time har ændret noget i mig, så jeg nu ved, at det er op til en selv, ved hjælp af nogle ”redskaber” at forandre sig
Anne Lise Ravn

En spændende rejse ind i en selv med hvad det kan give af forhindringer

Tina Skov Diernæs, HR Konsulent

Kan nu udvise mere opmærksomhed i situationen her og nu. Bedre til at lytte. Bedre til at sige fra og til at turde miste noge
t.
Birthe Hermansen

Mindfulness er at finde hjem til sig selv – ikke at dvæle i fortid og tænke på fremtid, bare at være til stede her og nu. Mindfulness er at give plads til mig – i venlighed.
Helle Hartung Jørgensen

Kurset har lært mig at være.
Grethe Fisker

Jeg er oplært til at være effektiv . Gå-øvelserne åbnede dybt inde i mig for at jeg NU kan gå uden at behøve at skulle nogle steder. At gå, bare gå kan være en fornøjelse – eller et mål i sig selv.
Henning Jørgensen

Kurset har givet mig lov til at byde de svære ting / følelser velkommen frem for at skubbe dem væk. Selv om at det er sværte ting jeg byder velkommen har det været rart , da jeg har oplevet at det giver mig en behagelig fornemmelse at integrere dem fremfor at bruge energi på at fjerne dem. Kan mærke at det fylder mindre på denne måde.
Birthe Pedersen

Tak for irritation, vrede og afmagt. Tak for frustration, dårlig samvittighed, sorger, følelser af tvivl og utilstrækkelighed. Men allermest tak for indsigt og håb om fremtiden via en retten opmærksomhed og fokus på mig selv.
Poul-Erik Rundhovde, Vejleder / Underviser / Projektleder

Det har været meget berigende og givet et intensivt indblik i Mindfulness og hvordan det kan udvikle min måde at leve mit liv på.
Karen Sevaldsen, HR Partner

I løbet af kurset har nu’et, nærvær, Mindfulness bevæget sig fra at være intellektuelle begreber til at være noget jeg har fået fornemmelsen af gennem oplevelser.
Klaus Zachariassen, Z-IT

Det er et værktøj der har lært mig bevidst at stoppe op og vælge bevidst! Styre de reaktioner, jeg ønsker, på de stimuli , der kommer.
Bente Nørregård, Chef konsulent , Cand, Agro.

Kurset har øget min evne til nærvær og at være mere accepterende overfor forskellige følelser f.eks. tvivl. Har giver mig på en gang mere ro og energi, følelse af overskud og glæde.

Lisa Mulvad, Erhvervspsykolog

Kurset har givet større indsigt – og konkrete værktøjer til at finde indre ro og balance og acceptere følelserne – og den indre ”vejrudsigt” som den er. ”STOP ”er værktøjet, der vil ændre vante mønstre og sikre større nærvær – uanset sammenhængen.
Lisbeth Sandgaard, Home

Det har være meget omsorgsfuldt for mig at deltage på dette kursus, da jeg er blevet taget ud af en meget travl og stressende hverdag både med job og familie. Med andre ord er jeg blevet tvunget til at tage tid til mig selv og mærke hvordan jeg har det. Det var ikke et øjeblik for tidligt.
Rikke T. Nilsson, Home Servicecenterchef

Skaber ro hos hvem som helst der åbner op for Mindfulness. Giv slip og prøv hvad det kan gøre for dig.

Thomas Larsen, Home

Det har givet mig kendskab til at finde mere indre ro
.
Anne Crone, Home

Jeg har længe ledt efter en vej at gå udenfor mig selv. Efter at deltage i kurset med Leadership in Time har jeg fundet at vejen for mig at gå, er i mit stille sind.

Conny Andersen, Sosu. Ass.

Mindfulness er måden at finde ankret / kraften i dig selv. Et rigtig smukt kursussted .

Iben Killmann

Jeg kom helt ned på jorden i løbet af 5 dage – utroligt ! At deltage er den største gave du kan give dig selv, hvis du vil det bedste for dig selv.
Hans- Erik Pedersen , Nordea

Da jeg først kom til The power of Mindfulness kurset på Mallorca og hørte nogle af de andre kursisters historier, tænkte jeg ”Hjælp ! jeg er alt for rask til det her sted”. Men jeg blev klogere. Kurset er ikke kun for stressramte, men for alle, der ønsker at få lidt mere ud af livet.
Annelise Rosenberg, Persionsrådgiver

Med egen disciplineret indsats er kurset på Mallorca en kærkommen mulighed for – i vidunderlige omgivelser , med yderst kompetente undervisere, samt i samspil / genspejling med andre kursister – , at få sin opmærksomhed rettet indad.
Anne Marie Jensen

Et meget givende og velgennemtænkt kursus forløb med et stort udbytte.

Michael Rannje, Executive Lawyer

Hvorfor handler vi som vi gør? Overtag styringen af dit liv og slå automatpiloten fra. Lær at tage ansvaret for dig selv, lige nu, lige her uden at lade fortid og fremtid blande sig. Lær at leve i nu’et nysgerrig og uden fordomme – Det er det det handler om her.
Vibeke Winberg, Brightpoint

Retreatet har lært mig at betragte mine autoreaktioner på afstand – ikke udefra men indefra – og smile af dem, selv smerte.
Sune Kjems, Designer

Kurset med Leadership in Time har hjulpet mig med at finde den indre stilhed og jordforbindelse. Den giver mig styrke og nærvær.

Jette Bagger Lauritsen, Afdelingsleder , SKAT

Efter kurset har jeg mærket mere nærvær, mere overskud. Jeg kan mærke at jeg generelt slapper mere af og har overskud. Tager det f.eks. mere roligt i køer hvor jeg kan se andre ”køre sig selv op” og bliver utålmodige, står jeg stille og roligt og tænker træk vejret en ekstra gang !
Vibeke Harrit

Det har reddet mit liv! Ganske enkelt!
Anne Krogh , Indretningsarkitekt & Designer

Et ”Life-changing” kursus. En sådan ro, taknemmelighed og lykke kan jeg ikke erindre at have følt nogensinde før i mit bevidste voksenliv.
Lars B.

Ro indeni. Afklaring i forhold til at træffe valg, så de ikke alene er baseret på rationelle overvejelser men på hele min integritet altså både tanke, krop og sjæl.
Lotte Schrøder

En uge i ro, indadvendthed, koncentreret om mig, mine følelser og sanser. Dybt tilfredsstillende.
Lili Klausen

Kurset har givet mig klarsyn, Jeg har fundet banen og ved nu hvor jeg skal sætte ind for at kunne give slip.

Marianne Jansen

Kurset har givet mig et sprog, metoder og afklaring om hvordan jeg bedst passer på mig selv – bedre end jeg gjorde. Har hjulpet til at skabe en balance mellem det indre og det ydre.
Annette Sørensen

Kurset har på kort tid bragt og givet mig større ro og balance samt redskaber til fortsat udvikling og raffinering.
Anders Benfeldt, Projekt Direktør, Vølund

I dette koncentrerede forløb har jeg fået en rigtig god kontakt til mig selv. Det har været et dejligt forløb rigtig godt guidet forløb.

Ivan Skafte-Bundgaard, Vølund

En befrielse at mærke hvordan man får en frihed i sindet ved at få kontakt til kroppen. Endelig redskaber der straks og uden større omvæltning kan bruges i det daglige liv.

Lene Johnsen, IT konsulent

Jeg vil på det varmeste anbefale  Leadership in Time. At deltage på kurset har givet mig en kontakt til min krop, mit indre, som jeg aldrig har følt før. Alle burde unde sig selv dette kursus. Det er intenst og til tider hårdt ,, – men giver så meget.. Hvordan kan man leve uden dette nærvær? Giv dig selv muligheden for at finde dybere ind og komme til stede.

Signe Gudriksen

Det er den bedste gave fra mig til mig. Trods det hårde arbejde, som det jo har været, at meditere, at sætte fokus.
Lone Sørensen, Frisør

Tror ikke der er meget andet at sige end et stort tak til jer alle.
Anne Gerhardt, Bro-Kommunikation

Dygtige undervisere , med høj faglighed, kongurente med emnet.

Annette Bøgstrup

Jeg der står overfor at skulle starte mit liv op på ny, har virkelig fået en række redskaber der kommer til at betyde meget for mig i den proces. Hele mit verdensbillede har fået en ny drejning. En måde at anskue livet på, hvor jeg ser frem, i stedet for tilbage. Stort tak til Leadership in Time.

Martin, Projektleder

Det er virkelig noget der virker både på krop og sind og har nu fornemmelsen af at det hele virkelig hænger sammen.
Inge Elton, Lægesekretær

Jeg vil på det varmeste anbefale Leadership in Time. Det her kursus er på meget højt niveau. Jeres nærvær var ”spot on” med os alle. I skabte et rum af meget nærvær, venlighed, fokus og plads hvor hver enkelt kunne få det frem som var betydningsfuldt. Jeg rejser hjem med energi og overskud samt alle de hovedpine piller jeg havde med herned. På 2 dage forsvandt min hovedpine som jeg har haft on and off de sidste 2 år. Jeg ser frem til at forsætte undervisningen hos Leadership in Time.
Jette Rosborg, Brobisserne

Vil du opnå forbedret livskvalitet og blive af med stress og smerter, kurset på Mallorca med Leadership in Time er et stort /powerfuldt værktøj. Giv dig selv livets gave.
Tina Marie Schow, SAS gate manager

——————————————————————————————————————————-

MINDFUL CAMINO Leadership in Time deltagere Mallorca

Finde den indre balance – mærke at der er andre måder at finde løsninger på – slippe tankerne
Mai Britt Olafsson - Riemann

Jeg lærte mig at erkende og anerkende svære situationer
Hanne

At opleve: Liv, Glæde, Nærvær, Fordybelse, Svævende tilstand trods fysisk udfoldelse og ingen træthed
Inger

Jeg er blevet opmærksom på hvor betydningsfuldt det er at gi’ sig selv omsorg til mig selv – for derefter at gi’ omsorg til andre. Før var det omvendt. Det slider og risikoen for udbrændthed er stor. For mig er der nu et liv før og efter! Har fået nye muligheder for at leve livet og give nog, nye muligheder hver dag.
Jette Stork

Mærke efter sig selv og stoppe op! har fundet en ro og balance, jeg vil kunne bruge privat og på arbejdet.
Berit

En uge på Mallorca, hvor krop og sjæl åbnes for alt det smukke og hemmelige, som er inden i  og omkring os alle i den smukke natur. Jeg tager hjem med en gave, som hele tiden har været inden i mig. Fantastisk oplevelse.
Ulla Lund Hansen, Direktør i Numbers Aps.


Jeg har følt mig utrolig privilegeret over at have deltaget på jeres kurser, både i foråret og nu her. Det har givet mig rigtig mange værktøjer til at stå stærkere i en hektisk hverdag og huske at nyde nuet, også når det går stærkt. Jeg oplever at mine daglige meditationsøvelser ruster mig rigtig godt til dagens opgaver.

Jette Lauritsen SKAT

Tak for en uforglemmelig tur med rigtig mange gode oplevelser og med god energi og engagment fra arrangørenes side.
Susanne Kalstrup Psykolog

Jeg har fået mere nærvær og ro efter jeg er begyndt at meditere.
Margit Lerche

——————————————————————————————————————————-

 DELTAGERE FRA LEDER SEMINAR MED PRÆSIDENT BILL CLINTON – Finland

“Leadership In Time henvender sig til det intelligente, handlingsorienterede menneske, der kan tænke selv. Relevante værktøjer til selvudvikling præsenteres, afprøves og diskuteres. Var man inden kurset i tvivl om hvor man var på vej hen – så har man bagefter værktøjet til at tage temperaturen og udstikke kursen “.

Christian Ahlers, Markedschef, Dagbladet Børsen A/S  


“Et kursus i indføring til et komplekst fagområde gjort tilgængeligt på en let og forståelig måde gennem et udbytterigt miks mellem teori & praksis “.

Otto D.Lück, læge & Adm.Direktør, Medico Trust


“Fantastisk energi og entusiasme under hele forløbet “.

Morten Sandlykke, Adm.Direktør (CEO), Targit A/S


“Godt inspirerende seminar, hvor jeg fik nogle værktøjer med hjem, som jeg vil kunne bruge både arbejdsmæssigt og privat”.

Allan Jespersen, Direktør, Esys A/S


“Mine forventninger blev indfriet og udbyttet blev stort, gode værktøjer som vil gavne min videre personlige udvikling, jeg deltager gerne i fremtidige seminarer fra Leadership In Time ” .

Bo Bauerfeind, Regional Director Denmark and Sweden, Elan IT


“Godt seminar – jeg håber at I får masser af succes i fremtiden “

Morten Berger, Direktør, Cargo World


“God intens og inspirerende undervisningsform , jeg havde egentligt ingen forventninger til kurset, men fik uden tvivl nogle gode værktøjer jeg kan bruge på sigt ” .

Lars Helweg Andersen, Annoncechef,Dagbladet Børsen


“At deltage  i seminaret med Leadership In Time var en meget positiv oplevelse “

Jesper Andersen, Direktør, Floorcoat


“Tak for et super kursus. Meget inspirerende gruppe med mange forskellige mennesker og brancher. Ingemar Stenmark var ekslusivt og interresant . Inden kurset var det Bill Clinton som var hovedattraktionen , kursusindhold og networking
var det mest positive bagefter “.

Morten Leth, CFO, Chief Finnanciel Office, Scandinavian Airlines Denmark

“Leadership in Time skabte muligheden for at knytte tre interessante ting sammen; Viden, netværk og en unik oplevelse som jeg ikke kunne have fundet bedre et andet sted.

Jeg fik en introduktion til NLP på en inspirerende måde af dygtige undervisere. Undervisningsformen åbnede op for andre deltageres spændende vinkler på emnet som virkede givende. Teamet omkring Leadership in Time gjorde deres yderste for at sikre et indholdsrigt kursus / arrangement hvilket gav en god oplevelse”.

Jakob Bisgaard, Adm. Direktør, InnovationsHus Syd


“Inspirerende og anderledes lederseminar med Leadership in Time, – en god oplevelse at et konsulent firma lever op til deres indbydelse og overskrifter. Lederseminaret i Finland var en bredt sammensat gruppe af ledere, som skabte en anderledes dialog og en stærk mulighed for nye netværk. Det kan godt tåle en gentagelse”.

Gitte Leonce, Director Cabin Crew, SAS Scandinavian Airlines Danmark A/S


“Tak for nogle inspirerende og lærerige dage, som udmundede i stor inspiration i undervisning, netværk og ikke mindst Ingemar Stenmark’s erfaringer på at nå resultater “.

Mathias Rassov, Ceo. Adm. Direktør, Perceptor


“Tusind tak for kurset i Finland! Selv om kurset jo i princippet henvendte sig til ledere fra erhvervslivet, var der også rigeligt for mig som musiker at tage med hjem. Jeg synes I formidlede et meget væsentligt selvudviklende indhold, entusiastisk og fagligt kompetent. Personligt var arbejdet med “submodalitets”- forståelsesrammen meget givende og ny for mig, ligesom “resourcecirklen” gav mig et godt værktøj til at arbejde videre med både fagligt og privat. Jeg oplevede også en meget fin vekselvirkning mellem de t eoretiske gennemgange, og de praktiske øvelser”.

“Det var også dejligt for mig at opleve den meget store åbenhed blandt kursusdeltagerne. Denne åbenhed skyldes ikke mindst Jeres måde at kommunikere budskaberne på, og Jeres egen måde at deltage på, også i det “sociale samvær”!

For mig var det også virkelig spændende at møde det dejlige og beskedne menneske Ingemar Stenmark, og helt stort var det at møde Bill Clinton og høre hans formidable tale. Sjældent har jeg oplevet større klarhed i en tale!  Samtidig havde han en ekstrem evne til at kommunikere sit budskab om, hvordan vi skaber en bedre verden ud til sit publikum. Klasse!  På denne måde var der et meget flot sammenhæng i hele seminaret”.

Endnu engang: Tak!

Lars Hannibal Petri, Guitarist og Lutspiller


“Min motivation for at deltage i lederseminaret var ene og alene Bill Clinton, men jeg kunne ikke undgå at blive  fanget af den positivitet og entusiasme som Leadership in Time Liss, Michael og Klaus lå for dagen og det var lige fra det øjeblik man ankom til man tog afsted igen”.

“Hele opbygningen var enkel og overskuelig og lå op til flere gode “snakke” deltagerne imellem”.

“Jeg synes, at der var mange værdifulde pointer indholdet igennem og der blev skabt en utrolig god atmosfære i hele gruppen. Det er jeg sikker på at Leadership in Time Liss, Michael og Klaus bærer en stor del af æren for”.

Kurt Ørum, Shihan

Jeg syntes det var et dejligt arrangement, hvor vi fik mulighed for at netværke med personer på en anderledes afslappet og behagelig måde. Jeg er positiv over den måde vi afholdte arrangementet, bestående af en blanding af øvelser og undervisning.

Specielt attraktivt var det at skulle møde President Bill Clinton og høre hans tale om situationen i verden og hvordan man kunne arbejde med at gøre det hele til et bedre sted. STOR PERSONLIGHED!

Slutteligt vil jeg komplimentere de søde mennesker der var med på turen. Det var en broget blanding af folk. Ledere på deres forskellige niveauer og ikke mindst i meget forskellige brancher.

Alt i alt et fedt arrangement!

Ulrik Høyer, Adm. direktør / CEO, eSys Danmark A/S

“Jeg må sige at jeg blev meget positivt overrasket og imponeret over den professionelle , dygtige og
kompetente undervisning jeg oplevede.
Alt i alt et par dage revet ud af en travl kalender med en masse spændende mennesker, hvilket også
var en oplevelse i sig selv.
Held og lykke med fremtidige arrangementer”.

Henrik Ancher, Direktør CEO, Floorcoat Aps, Cargoworld A/S og Anchers Gulvservice ApS

 Det Blev tydeligt at det er den rétte vej for mig, men også at det ikke er gjort med et 8-ugers kursus. Tænker at mindfulness er en vej man vælger for sig selv – for sit liv, en praksis man stille og roligt hen ad vejen får implementeret i bidder. Kurset har klart gjort mig mindre dømmende over for mig selv og samtidig en større grad af indre ro.
Suanne Elise Petersen

Mindfulness er med til at skabe ro og tilstedeværelse i min hverdag, hvilket smitter af både på mit arbejde og privat. Jeg har fået indre fokus på og redskaber til at udvise venlighed overfor mig selv såvel mine omgivelser på en ikkedømmende måde.
Lisbeth Noringriis, Cand. Pæd. I pædagogisk psykologi

Ændrede mit søvnmønster og mindskede min indre dialog
Pernille Mørup, Underviser & Coach

Jeg oplever en øget opmærksomhed og fokusering. Dette hjælper mig både personligt og i arbejdet. Jeg kan være mere nærværende overfor andre mennesker og være mere kærlig mod mig selv.

Birgitte Glifberg, Leder af daginstitutions afd.

På relativt kort tid er holdning til mig selv ændret mærkbart, fra brug af ”kødhammeren” til en mere positiv, venlig og værdig tilgang/omsorg. Mange brikker begyndte at falde på plads og processer sat i gang.
Lise Ryt, Psykomotorisk terapeut

Mindfulness har styrket min bevidsthed og min måde at betragte mig selv, mine værdier og valg ift. Konventioner og ”samfundets” måde at tænke et familieliv på. Jeg er nu mere skarp ift. at skille de to ting ad og vælge bevidst.

Tanja Martinez, Underviser & Coach

Kurset har givet mig evnen til at skabe ro i mig selv, både privat og på mit arbejde, og derved have bedre overblik og overskud – det giver mig styrke når jeg er træt og udsat, hvor jeg så bruger jeg 20 min. på mig selv med træning. Jeg er blevet mere dus med min krop, og kan nu føle hvad der er bedst for mig.
Vibeke Mortensen

Ikke-stræben er for mig personligt svært. Netop denne tendens synes jeg , gennem kurset, at have fået indsigt / værktøjer til at imødekomme.
Stina

Ikke- stræben og accept er to områder jeg er begyndt at forstå mere og arbejde mere med – fremover altid at være på vej mod et nyt mål finder jeg ro og glæde ved det der er.
Annemarie Ulrich

Kurset har haft stor betydning for min egen udvikling så vel på arbejdet som privat.

Inge Lilholt , HR manager

————————————————————————————————-

ENNEAGRAMMET KURSISTER København & Mallorca

Dette kursus har givet har givet et større kendskab til min egen personlighedstype og hvad jeg kan gøre for at balancere mig selv. Kendskab til andre personlighedstyper og deres kvaliteter og derved også hvordan jeg kan kommunikere bedre med andre. Alt sammen på en berigende, underholdende og kærlig måde.
Philippa Baarts

Indsigt – til inkludering – styre egne mønstre. Organisatorisk til at matche – Pace –Leader

Alice Ulriksen, Leder Social Psyk. Ballerup kommune

Jeg har været meget tilfreds med kurset og føler mig beriget.

Birte Kjær, Mölnlycke

Har lært at opmærksomhed på egne behov ikke nødvendigvis er lig med andres behov.

Bente Ellegaard, DSB

Kurset har givet mig en dybere indsigt i mig selv som menneske og type samt givet mig langt bedre vilkår i forhold til dialog, forståelse og samvær med /for andre mennesker.
Linda Olsen

Enneagrammet er et unikt værktøj til selvudvikling – og i mit arbejde som Coach / Terapeut.

Mette Helen Strand, Daglig Leder af Alternativet A/S

Trods stor skepsis gik lyset i den grad op for mig efter de 2 første dage inde i kurset. Jeg kan nu virkelig se utrolige positive og yderst anvendelige sider ved Eneagrammet.
Kennie Simonsen, Statsaut. Ejendomsmægler & Valuar , Home
Eneagrammet har givet mig en større forståelse af mig selv og derved åbnet op for muligheden for ændringer til gavn for mig og mine omgivelser. Jeg ser store udviklingsmuligheder i brugen af Eneagrammet og glæder mig til at fortsætte rejsen på egen hånd.

Krista Vanggaard

Har fået øje på mit mønster, fået øje på mine styrker, begyndende accept af mine mindre ”pæne” sider , indsigt til at bryde mønstret.
Liv Ulriksen, Pædagog

Enneagrammet er et super redskab til sælgere. Giv dette en chance, det kan flytte dig.
Rasmus Mørch, Salgschef , Home

Det har bekræftet mig som person og bekræftet mine mønstre.
Ditte Lindqvist

——————————————————————————————————————————————-

Yoga retreat Mallorca “Journey back to self through Yoga”

Yoga-retreatet er en mulighed for at stoppe op og blive mindet om, hvor vigtigt det er at have fokus på foreningen af krop og sind. Retreatet er ledet af meget kompetente undervisere, der tager udgangspunkt i hvor du er og kærligt leder dig videre i den rigtige retning. Retreatet kan varmt anbefales til alle, som ønsker at gøre noget godt for sig selv.

Susanne Kærup, selvstændig Copenhagen Denmark

I have been inspired to make the lifestyle shift, I should have done a long time ago. I’ve got great yoga habits, inspiration for great vegetarian diet, discovered the joys of hiking and enjoyed many good conversations with the other participants and especially enjoyed the beautiful scenery, the place and calm. Mallorca showed its best side and I hope that I come back instead. I will definitely come back to Mallorca and is already in the process of planning a vacation to the island with my husband in the spring  where especially hiking should be on the program.

Nina Åvist HR-Partner Copenhagen , Denmark

I wish I could relive those days!

Nanna Johnsson Stockholm Sweden

Leadership in Time organised a wonderful yoga retreat on Majorca. The week was well conceived and perfectly executed with care and attention to detail. It was clear that Liss and Malin and Sandra had put a lot of thought into shaping the week so that we learnt loads of yoga and were able to relax and enjoy the beautiful surroundings.

Anna Kirkpatrick  London, United Kingdom

Tusen tack för ett fantastisk retreat, kunde inte ha önskat mig en bättre vecka.

Linda Elsén Stockholm Sweden

At deltage i Leadership in Times Yoga Retreat på Mallorca.

Alle sanser er blevet stimuleret til fulde på mit ophold .

Opholdet på Yoga retreatet bød på noget for både, SYNET- fantastiske omgivelser og smukke mennesker,- HØRELSEN bare  fugle-orkestret om morgenen på vej til tidlig morgen yoga , SMAGEN  - , LUGTESANSEN – igen – den fantastiske mad, FØLESANSEN – som nærmest blev overstimuleret,  fantastisk massage SPIRITUELLE aspekt i hele forløbet.

Charlotte Monby Denmark