Det gjorde vi!

Hos Leadership in Time startede vi med exclusive lederseminarer med Præsident Bill Clinton i Finland.

Efter denne succes afholdt vi en serie af seminarer med Anthony Robbins hvor vi samlede tusindvis af deltagere der alle endte med at hoppe og danse sig vej igennem Danmarks hidtil største selvudviklings workshop. Denne succes gentog vi i både Århus og Stockholm.

Vi har lykkedes med at få 1000 mænd og kvinder til at grine lidt af sig selv, hinanden og det hele, da John Gray holdet foredraget ” When Mars and Venus Collide”.

Vi har afholdt flere forskellige workshops / seminarer med Deepak Chopra. bla. et for 2000 deltagere i Stockholm, samt 2500 deltagere til seminaret “Vestens videnskab Østens Philisofi” i København. Efter disse succeser inviterede vi Deepak Chopra til Mallorca for første gang nogensinde, hvor 2000 deltagere deltog i seminaret ”Reinventing the body Resurrecting the Soul” som blev simultan tolket til hele salen.

Vi har arrangeret 2 dages workshop for 500 deltagere  hvor Byron Katie underviste i “The Work” i København.

Vi har haft workshop for 500 deltagere med Psykolog og forfatter Daniel Goleman.

Vi har haft verdens gladeste mand Yongey Mingyur Rinpoche i København hvor 500 kom, lyttede og lærte om meditation på en 2 dages workshop.

Den 4. September 2010 var Leadership in Time SL. med til at skrive historie da 40.000 majorkinere samledes på Real Mallorca’s stadion for at lytte til Andrea Bocelli og Elton John akkompagneret af Mallorca’s 100 mands symfoni orkester samt Sopranen Saioa Hernandez, Heather Headley og de Spanske 4 Divas.

Vi haft mere end 600 deltagere på Mindfulness kurser på Mallorca samt mere end 300 på Mindfulness Basic kursus i København. Vi har i samme periode haft mere end 150 kursister på Enneagrammet kurser på Mallorca og i København.

Vi har afholdt mere end 60 lukkede foredrag med henholdsvis Kofi Annan, Præsident Bill Clinton, Al Gore, Tony Blair, Wangari Matthai, Hans Blixt……