Coach samarbejde

- en professionel og fremadrettet dialog

Coaching er en professionel og fremadrettet dialog, der bygger på ligeværdighed, fortrolighed og tillid. Udgangspunktet for samtalen er en personlig målsætning. Det er en fremadrettet og systematisk proces, hvor coachen via spørgsmål skaber refleksion og støtter den enkelte i at belyse målet fra nye vinkler, sætte fokus på gemte og glemte ressourcer, styrke motivationen og skabe bevægelse mod ønskede mål.

Du vil i processen løbende blive udfordret på gamle vaner, mønstre, roller, værdier og overbevisninger. Det er en interaktion, der skaber indsigt, klarhed og bevidsthed, forøger fokus og opmærksomhed på valg – og sætter den enkelte i stand til at handle mere målrettet.

Der kan være tale om Business Coaching, hvor det kan handle om ledelsesstil, kommunikation, samarbejde, stress, trivsel, personlig effektivitet, engagement, overblik, beslutninger, karriere, personlige begrænsninger i forhold til opgaver mv.
Der kan også være tale om personlig coaching eller Life Coaching, hvor der arbejdes på det mere personlige plan. Her handler det om den coachedes egne personlige muligheder, begrænsninger og ressourcer i forhold til alle livsområder.

Vi ønsker dig god fornøjelse, med henvendelse til de Coaches vi samarbejder med.

København

Coach Postnr. & by Information
PeopleWize v/Marriane C. Simonsen 1165 København K. Certificeret coach Marriane C. Simonsen har en fortid indenfor TV og PR og har gennem flere år drevet virksomheden PeopleWize.

Jeg tilbyder life- og businesscoaching, samt DISC profilanalyser til private og firmaer. Mit personlige drive er, at yde værdi for mine kunder.

Med coaching hos PeopleWize bliver du klædt på, så du kan leve dit liv, som du ønsker det. Privat og professionelt. Jeg sikrer dig, at dine drømme, ønsker og mål ikke bare ender som tom snak.

PeopleWize står klar med stærke værktøjer, inspiration og masser af motiverende opbakning, hjerte og begejstring. Er du klar til at handle på det du inderst inde ønsker for dig selv eller dit firma? Så er jeg klar til at få dig i mål!

“Det er ikke vinden, der styrer din sejlads, men måden, hvorpå du sætter dine sejl”
Kinesisk ordsprog

Jeg glæder mig til at høre fra dig og svarer gerne på spørgsmål, for coaching er en tillidssag.

Tlf. 33 911 301 / Mail: mcs@peoplewize.dk  / Web: www.peoplewize.dk

Coachinghuset Mindjuice 1366 København K. Coachinghuset Mindjuice tilbyder life- og businesscoaching til private og virksomheder, samt en ekstraordinær uddannelse i coaching.

Vi glæder os til at høre fra dig, uanset om du har spørgsmål, eller du er klar til at prøve en coachingsessions hos en af vores 10 coaches.

Tlf.. 33133301 / Mail: info@mindjuice.dk / Web: www.mindjuice.dk

Ebbe Lavendt 1927 Frederiksberg C Cand.psych., erhvervspsykolog Ebbe Lavendt. Driver konsulentvirksomheden Reframe. Påbegynder et ph.d.-projekt om evidensbaseret coaching i forhold til optimal menneskelig funktion. Er specialiseret i stress, work-life balance, personlig udvikling og positiv psykologi. Er Danmarks førende ekspert på evidensbaseret coaching (= coaching baseret på forskning). Læs mere på www.reframe.dk.

Tlf: 40 44 43 66 / Mail: el@reframe.dk /  Web: www.reframe.dk

Marina Vestergaard 2100 Kbh Ø Jeg tror på og lever et liv i glæde – som engang sagt så sandt, er livet for de levende og den der lever må forberede sig på forandring.

Jeg er uddannet NLP Master, NLP Coach, Systemisk Procesleder, Life- og Business Coach (Manning), deltog sidste gang Tony var i KBH – har siden været på hans seminar i London – starter psykoterapeut uddannelse på Akademiet for Psykoterapi nu i september.

Jeg har erfaring fra SAS og medicinalindustrien bare for at nævne ‘noget’. Jeg arbejder med lederuddannelse, personlig udvikling og har en veletableret *forretning* med personlig coaching.

Tlf.: 22 11 51 95 / Mail: mail@croxroad.dk / Web: www.croxroad.dk

Trust Partner 21137 Malmö Trust Partner, has been working with the development of leaders and organisations since 1990. Our ambition is to unite people’s desire and knowledge in the development of their organisations and themselves. Our experience has shown us that this is best done through concrete actions and personal experience. This leads to the type of learning that facilitates change.
Our field of business is recruitment coaching and the development of leadership.

Tlf.: 0046708103550 / Mail: ec@trust.tm.se / Web: www.trust.tm.se

Heidi Møller 2300 København Skab maksimale resultater i dit liv!

Jeg arbejder ud fra filosofien “det hele menneske”, at optimal udvikling sker i et samspil mellem det mentale og det fysiske. Mit fokus er at skabe balance mellem krop og sind, at give dig de værktøjer der skal til, for du kan blive den bedste udgave af dig selv og opnår maksimale resultater i dit private såvel som professionelle liv.

Jeg har 10 års erfaring med personlig udvikling og coacher både privatpersoner såvel som teams/ledere i virksomheder og organisationer.

Det drejer sig ikke om hvor god du er – men hvor god du vil være!

Tlf: 22 21 44 77 / Mail: heidi@moellerrosendahl.dk / Web: www.moellerrosendahl.dk

Per Hammar 23443 Lomma, Sverige Coachar säljar och ledare med säljansvar. Rollen är utsatt och ofta ensam. Det krävs resultat. Min coaching ger helhetstänk, fokus på resultatområden och elliminering av faktorer (privata eller inom jobb)som tar energi från uppgiften. Resultat är en hel person med ennergi för uppgiften.

Tlf.:+46708304443 / Mail: affarskompetens@telia.com

Coachmaster v/ Karsten Lillelund 2500 Valby Professionel ledercoaching – når resultaterne tæller

Lad Coachmaster være din professionelle samarbejdspartner, når det gælder udvikling af dine lederkompetencer.

Hos Coachmaster anvender vi kun erfarne certificerede coaches fra Makani Academy.

Typiske emner for ledercoaching kan f.eks. være ledelsesstil, uddelegering, problemløsning, kommunikation eller stresshåndtering. Men ved coaching hos Coachmaster er det dig der bestemmer emnet du arbejder med.

Tlf: (+45) 26 32 20 05 / Mail: karsten@coachmaster.dk / Web: www.coachmaster.dk

Jonas Abildtrup 2500 Valby Jeg er 22 år gammel og salgscoach i virksomheden Viasat A/S.
Jeg er en meget åben og udadvendt person og har stor interesse i personlig udvikling og kommunikation. Virksomheden Viasat A/S har samme interesse for deres medarbejdere så dette er jo en oplagt mulighed for at udvide horisonten lidt.

Tlf.: 31109929 / Mail: jonabi@viasatsalg.dk

Birgit Rosenvinge 2610 Rødovre Hos Rosenvinge Coaching er min mission

at tilbyde ekstraordinær coaching som kærligt og omsorgsfuldt støtter dig frem til at nå dine mål i livet. Du vil igennem nye indsigter se problemerne i et andet lys, så de får mulighed for at finde nye løsninger – nærmest helt af sig selv. Du får mulighed for at tage ansvar og blive den bedste udgave af dig selv.

Jeg definerer coaching som, en samtale mellem ligeværdige partere, som har til formål at motivere og fokusere dine tanker, følelser og adfærd frem mod et bestemt mål. Min coaching er funderet i gensidig tillid og respektfuld kommunikation, og baseret på et positivt menneskesyn med den antagelse at alle mennesker har de ressourcer, vi har brug for, inden i os. Ligesom mit udgangspunkt er, at der ikke er noget galt, og at der ikke er noget der skal “fikses”.

Jeg fokuserer på nutiden og fremtiden og på, hvilke nye veje der viser sig for dig.
Jeg er uddannet hos Mindjuice i klassisk kognitiv coaching og certificeret af Pernille W. Lauritsen

Tlf.:24870723  Mail: rosenvinge@coach.dk  website: WWW.rosenvinge-coaching.dk

Barbro Ernland 2625 Vallensbæk Frem for alt skal det være sjovt at udvikle sig og vi fortjener alle succes i vores liv
Om det er en karriere-, kærligheds-, succes-, eller stresscoach, du søger, det hænger sammen på den ene eller anden måde. Vi kan ikke kun leve af vores arbejde eller for den sags skyld kun af kærlighed og kildevand. Vi som mennesker har mange facetter og plejer vi ikke vores normale behov, bliver vi utilfredse.

Tilfredse medarbejdere giver overskud
Det er tilfredsstillende at udvikle sig og nå sine personlige mål, og nogle gange er det overraskende små forhindringer der stopper store fremskridt. Hvad der driver en medarbejder, er ikke altid synligt for lederen, men kan hurtig afklares i en coaching session. Tænk på hvad det koster at miste en god medarbejder.

Tlf.: 2444 3586 eller 2652 8051 / coach@mindofstars.dk  / www.mindofstars.dk

Alice F. Nielsen 2680 Solrød Strand REALTIME COACHING drives af Alice F. Nielsen, som er professionel, certificeret life og business coach.

Jeg er uddannet hos Sofia Manning, certificeret af Chris Manning, medlem af ICF (International Coach Federation), partner og facilitator af LEGO® Serious Play™ samt certificeret i DISK© Profil Systemt.

Tlf.: 56148616 / Mail: alice@realtimecoaching.dk

Maria Randlev 2700 Brønshøj Som din coach tror jeg på at alting er muligt for dig. Jeg er committed til at bevidstgøre dig om dit fulde potentiale og din menneskelige storhed og støtte dig i at få dine sande værdier til at skinne igennem og dit indre barn til at danse sig sikkert frem i livet. Gennem ekstraordinær coaching vil jeg støtte dig i at opnå dét liv du brænder for!

Tlf.: 31 18 22 28 / Mail. mrs_sgi@hotmail.com

Jacob Heiberg 2700 Brønshøj Business Mentor og Life Coach. Jacobs baggrund: Uddannet i datalogi og psykologi fra Københavns universitet, NLP Master, uddannet og eneste danske senior leader hos Anthony Robbins. Mere end 20 års erfaring som leder, rådgiver og formidler. Fokus: Ledere, der vil videre.

Tlf.. 70 22 23 74 / Mail: jacob@envisionit.dk / Web: www.lifestrategies.dk / www.envisionit.dk

Per Rathje 2730 Herlev Er du kørt fast? Vil du videre?
Lad mig hjælpe dig. Her og nu.
Handling giver forvandling!
Life-coaching. Senior-coaching.
Forældre-coaching. Kæreste/ægtefælle-coaching.
Læs mere på www.perrathje.dk
Tel:.4444 4566 eller 2086 5401.
Dorthe Larsen 2740 Skovlunde Indehaver af HRværkstedet: NLP master og ICC certificeret coach Dorthe Larsen.
HRværkstedet tilbyder HRoutsourcing og coaching af høj kvalitet til virksomheder og privatpersoner.
På en nærværende og respektfuld måde, får du ny energi og når dine mål i livet.

Tlf.: 27 27 38 27 / Mail: mail@hrvaerkstedet.dk / Web: www.hrvaerkstedet.dk

highPerformer 2750 Ballerup highPerformer er en coaching virksomhed med 4 ansatte coaches. Vi har fokus på highperformer personer og organisationer. Highperformens er i dag, for nogle, blevet en livsstil og en virksomheds kultur. Vi fokuserer på den værktøjskasse der skal bruges for at sådanne personer og organisationer kan fortsætte deres udvikling og opretholde momentum. Vi ser frem til at sparre med dig og din virksomhed omkring business coaching, herunder highperformence strategier og gameplans. Samt fastholdelse af medarbejdere, modvirkning af stress og udbrændthed etc.

Tlf.: 4466 8788 / Mail: pcm@highperformer.dk / Web: www.highperformer.dk

Klement Trabolt. 2760 Måløv Balanzz tilbyder Mental Wellness: Opnå balance til at træffe de rette valg i livet, som vil gavne dit arbejds- og privatlivet, få mere energi ved at blive af med, uhensigtsmæssig begrænsende overbevisninger, samt mod til at være det fantastiske menneske du er, og stå ved den “sandhed” du er, der igennem vil du nå de mål der har virkelig betydning i dit liv.

Personer der er i balance tager bedre valg i hverdagen, som er vores liv.

Fobi behandling er en af vores styrker, om det drejer sig om frygt for dyr eller at tale i forsamlinger m,m

Virksomheders udvikling sker gennem mennesker, derfor er medarbejder vores fokus punkt hos jer, gennem motivations foredrag/kurser og Mental Coaching – vi tror på en ”sjover” hverdag, giver bedre resultater også hos jer.

Se mere på : www.Balanzz.dk

Kontakt mig for yderligere info eller bookning af et møde. Mobil 5150 7369 eller Mail: balanzz@yahoo.dk

Lone Mønster 2800 Kgs. Lyngby SuccesPartner skaber øget bevidsthed som styrker udviklingspotentialet, work-life balance, flow, gejst, overblik og resultater. Vi tilbyder:
Business Coaching, som åbner for potentialet til at maksimere dine og andres præstationer. Coaching er nødvendigt for ledere som skal præstere toppen af deres talent, udvikle medarbejdernes færdigheder, forøge produktivitet og vækst.
Life Coaching, hvor du får øjnene op for hvor mange ressourcer du egentlig har og hvordan du kan skabe det liv du gerne vil have.

Tlf.: 2321 4459 / Mail: lone@succespartner.com / Web: www.succespartner.com

Mari-Ann Stavnshøj 2800 Kgs. Lyngby SuccesPartner skaber øget bevidsthed som styrker udviklingspotentialet, work-life balance, flow, gejst, overblik og resultater. Vi tilbyder:
Business Coaching, som åbner for potentialet til at maksimere dine og andres præstationer. Coaching er nødvendigt for ledere som skal præstere toppen af deres talent, udvikle medarbejdernes færdigheder, forøge produktivitet og vækst.
Life Coaching, hvor du får øjnene op for hvor mange ressourcer du egentlig har og hvordan du kan skabe det liv du gerne vil have.

Tlf.: 2323 0490 / mail: mari-ann@succespartner.com / Web: www.succespartner.com

Alive Coaching and Workshops 2830 Virum Alive Coaching and Workshops fornemmeste opgave er at møde dig, der hvor du er lige nu. I dette møde inspirerer, udfordrer og opmuntrer vi dig til at udfolde dit potentiale, formulere og udleve dine drømme, nå dine mål og leve dine værdier.

Du kan møde os i coaching, på kurser og til workshops. Læs mere her på www.whatsaliveinyou.com    eller kontakt os på mail info@whatsaliveinyou.com  eller telefon 2327 8877. Vi glæder os til at møde dig!

AFO Consult v/Alice Fogh 2900 Hellerup AFO consult har stor erfaring indenfor erhvervs og personlig coaching med fokus på at skabe konkrete resultater for coachee. Disse skabes med udgangspunkt i vores situationsfornemmelse, empati og et smidigt koncept.Vores metoder udspringer af et teoretisk fundament bygget op omkring et stort erfaringsgrundlag.

Certificeringer: Business- og life coach hos Sofia samt NLP Master practioner, holistics practioner samt enneagram master gennem Makani International.

Tlf: 40 34 83 57 / Mail: afocon@ddf.dk / Web:  www.afoconsult.com

Martha Elias 2900 Helerup LANGUAGE COACHING – RIOMAR
Et firma som er baseret på assertivitetstræning og positiv tænkning i undervisningssituationen. Jeg tilbyder målrettet og behovsbaseret SPROGRRÆNING til danske og internationale virksomheder
Motto:
Videndeling. Ekspertise. Engagement

Tlf.: 40941270 / mail: riomar@riomar.dk

Innerlife / Britta Jacobsen 2960 Rungsted Kyst Life- og businesscoach, Adele Lynn Coach, Cand. Polit., konsulent.
Britta Jacobsen har bred erfaring fra private og offentlige virksomheder med at afholde kurser og coache. Hun arbejder bl.a. med work-life balance samt stress forebyggelse. Det være sig i form af foredrag, work-shops samt individuel coaching af både ledere og medarbejdere. Britta har coachet over 300 personer om arbejds- eller privatspørgsmål.

Tlf.: 20662943 / Mail: britta@innerlife.dk / Web: www.Innerlife.dk

Karina Mammen 2960 Rungsted Kyst Har du nogensinde sagt til dig selv eller andre hvis bare….. så ville jeg blive glad eller hvis bare så ville jeg ….. Hvor længe vil du vente?
Har du det liv du ønsker ? Jeg er færdig med min uddannelse som life- og business coach hos Sofia Manning december 2007.
Tidligere erhverserfaring fra job som adm. dir. indenfor business to business.

Tlf.: +4526203103 / Mail: km@durewall.dk

Nina Uller 2980 Kokkedal
INNAVIE, Innovativ livsnavigation. Personlig udvikling, coaching og livsstil.
Vi samarbejder primært med Forsvaret og virksomheden Integro. Endvidere indgår vi i et personligt netværk med mere end 70 personer, hvoraf flere er ICF certificerede og placerede i store danske virksomheder.
Nina Uller, indehaver.
Kristian Pedersen, Region&marketing

Tlf.: 48 28 09 90 / Mail: nina_uller@gmail.com 

Tino Jønsson 3000 Helsingør Tino Jønsson:
Stifter af “Institut for Salgsudvikling©”.

I dag har firmaet 3 ansatte og via dette kan ”ifsu©” tilbyde coaching indenfor følgende områder: lifecoaching, businesscoaching, teamcoaching, stresscoaching, mentorcoaching samt salgstræning.

Tino arbejder primært med team- og businesscoaching, samt med at optimere salg, oplæring og videreudvikling af sælgernes kompetencer, både professionelt og personligt.

Tlf: 40 89 50 00 / Mail: tj@ifsu.dk / Web: www.ifsu.dk

Pernille Falck 3000 Helsingør Pernille Falck:
39 år. Gift. 3 børn. Under uddannelse hos Sofia Manning. Tager både business -og lifecoach modulet. Herudover læses Konsulentdelen på DISPUK. Oprindeligt uddannet folkeskolelærer. Opsagt stilling pr 01-02-2007, for at opfylde drømmen om at arbejde fuld tid som coach. Starter som lifecoach i ifsu pr. 01-01-2008.

Tlf: 23 84 48 08 / Mail: pf@ifsu.dk / Web:  www.ifsu.dk

Mette Mørkgaard 3200 Helsinge Det du går og drømmer om er muligt! Du kan få lige præcis det liv, du gerne vil have, hvis du vil. Du og dine overbevisninger er den største forhindring i at opnå, det bedste liv for dig. Jeg ved det, for jeg har selv prøvet det. Efter år med utilfredshed sagde jeg et trygt og vellønnet job op som journalist for at leve det liv, jeg drømte om. Nu – et år senere – er det det, jeg gør. Hos Mørkgaard Coaching hjælper jeg dig med at gå efter din drøm.

Tlf.: 21 80 72 11 / Mail: mail@moerkgaardcoaching.dk / Web: www.moerkgaardcoaching.dk

Allan Vind Jensen 3360 Liseleje Hvornår har du stress? Hvordan vil din hverdag være, når du ikke længere har stress?
Vil du have værktøjer til at komme af med din stress? Vil du vedblive med at være stressfri?
Har du planlagt dit liv? Vil du have mere klarhed i dit liv?
Lever du i overensstemmelse med dine værdier? Hjælper dine overbevisninger dig?
Jeg kan hjælpe dig med ovenstående. Jeg er Stress- og Lifecoach hos IFSU i Helsingør.

Tlf.: 40453370 / Mail: avj@ifsu.dk / Web: www.ifsu.dk

Vibeke Ungstrup 3400 Hillerød Jeg er fornylig uddannet NLP Master og Coach, og har netop etableret min egen Coaching-virksomhed.

Det særlige ved min virksomhed er kombinationen af coaching og afspænding, med udgangspunkt i “Det hele menneske”.

Mit fokus er på den enkeltes ansvar – som privatpersoner, medarbejdere eller ledere. For alle handler det om at blive bevidst om sine mål og følge dem til dørs. Som jeg ser det, er vores tanker et styrende moment i vores hverdag. Men vi har et valg – vi kan vælge, hvad disse tanker skal handle om og på den måde blive “Herre i eget hus”.

Jeg er oprindelig uddannet Farmakonom, tog dernæst en uddannelse som Danselærer og har nu i 25 år undervist børn og voksne i alle former for dans på eget Dansestudie. De senere år har jeg primært undervist i Pilates og Afspænding.

Tlf. 40 19 57 09 / Mail: coach@vibekeungstrup.dk

Malene Silbo Raft 3450 Allerød I min verden er coaching for alle – hvad enten du er administrerende direktør i en stor virksomhed eller du er studerende. Coachen hjælper med at lyse op i dine mørke rum. Derfor står jeg klar med lommelygten og en masse spørgsmål til jer, som har brug for netop min assistance.

Tlf.: 60 67 67 70 / Mail: mail@holistisk-coaching.dk  / Web:  www.holistisk-coaching.dk

Susanne Povelsen 3460 Birkerød Coaching er et spørgsmål om svar – en dialog, hvor coachen stiller afklarende spørgsmål og coachee selv finder svarene.

CoachSpirit arbejder med områder: Business- og Lifecoaching, Supervision og Typecoaching. Supervision giver sparring til ledere og coaches der ønsker at vedligeholde kompetencerne og få personlig, professionel feedback. Typecoaching tager udgangspunkt i personlighedstypen (Enneagramtypen) og går til kernen af de personlige mønstre, potentialer, ressourcer og udfordringer.

CoachSpirit betyder coaching med de bedste resultater – og du får sjælen med! Metoderne klassisk coaching, Enneagrammet, appreciative coaching, NLP og livsfilosofiske dialoger (inspireret af Russ Hudson, Margit Madhurima Rigtrup, Leonard Jacobsen, A.H. Almaas, Eckardt Tolle m.fl.

Der tilbydes også workshops i Enneagrammet.

Tlf.: 27 20 20 35 / mail: info@coachspirit.dk / web: www.coachspirit.dk

Keld Poulsen 3670 Veksjø SJ Egedal Coaching

v/Keld Poulsen 3670 Veksø SJ

Jeg arbejder med alle former for dybe essentielle forandringer i forhold til såvel privatliv som arbejdsliv, og tilbyder coaching, terapi og hypnose.

Jeg er Certificeret HR-Coach og Hypnoterapeut, og er uddannet som Stresscoach, NLP Master og Enneagram Master. Jeg tilbyder alle former for traditionelle hypnosebehandlinger som fx flyskræk, eksamensangst, tobaksafvænning, vægtreduktion, regression og selvværd, og arbejder også med psykosomatiske problemer som stammen, allergi og fertilitet.

Min vision er at gøre det nemmere for mennesker at være i verden – og i sig selv.

Se mere www.egedalcoaching.dk  Telefon 42437700 (telefontid man-ons 16-18) mail keld@egedalcoaching.dk

MyCoach 4000 Roskilde MyCoach ejes og ledes af Gitte Kilhof, der de sidste 11 år har beskæftiget sig med personlig udvikling og coaching til både private virksomheder og offentlige institutioner. Gitte Kilhof er merkonom indenfor salg og marketing og har en række psykologiske uddannelser, bl.a. følgende certificeringer:
NLP Konsulent® i Virksomhedsledelse og Personaleudvikling
NLP Master Practitioner i Kommunikation og Dynamisk Formidling,Forandring
NLP Terapeut
ID-Management uddannelsen (se evt. www.id-uddannelse.dk)
Derudover er Gitte Kilhof registreret CNVC (Center for Non Violent Communication, USA)- træner kandidat og har de sidste 8 år undervist i Empatisk Kommunikation, også kaldet Girafsprog eller Ikke Voldelig Kommunikation.

Tlf.:  26 24 14 61 / Mail: Gitte@MyCoach.dk / Web: www.MyCoach.dk

Seagoldcoaching v/ Marion Solkvint 43275 Träslövsläge, Sverige CTI Certifierad CPCC, ACC,
Coaching ledare, caochträning ledare och förändringsagenter inom branscher,företag/organisationer samt coaching för egen affärsverksamhet.
www.systemcoaching.se. Utbildad systemcoachi, ORSC Organizational, relation, system coach.
Coaching ledningsgrupper, föärndringsgrupper, visionärer, businesspartners. Coaching relationer för positivitet=produktivitet

Tlf.: +46708631129 /  Mail: marion@seagoldcoaching.com /  Web. www.seagoldcoaching.com

Nanna Paarup 4690 Haslev Solve-it ApS ved Nanna Paarup tilbyder coaching af ledere og medarbejdere i virksomheder og offentlige institutioner. Nanna Paarup er certificeret coach og cand.merc. “Nanna er entusiastisk, ambitiøs og skaber nye indsigter hos de personer hun arbejder med, hvilket gør hende til en coach i absolut topklasse”. Læs mere på www.solve-it.dk

Tlf.: 22 22 35 52 / Mail: np@solve-it.dk / Web: www.solve-it.dk

Anette Melgaard 4690 Haslev Jeg er uddannet NLP Coach og er en del af HighPerformer’s værktøjskasse.
Jeg har specialiseret mig inden for orlovs coaching, både virksomhed og medarbejder, Stress, medarbejder- motivation og fastholdelse.
Holder foredrag omkring det at få en medarbejder tilbage fra f.eks. 1års orlov og stadig kunne bevare lønsomheden og investeringen selvom medarbejderen måske ikke “starter i fuldt gear”

Tlf.: 21778707 / Mail: ame@highperformer.dk /Web: www.highperformer.dk

Jesper Skytte 4800 Nykøbing Falster Jeg er coach & motivator og har gennem 1½ år drævet virksomhden Øernes Coaching. Jeg har med succes bestæftiget mig med stresscoaching, life- og businesscoaching.

Jeg er en del af netværkene stresscoachingteam.dk og coach.dk. Jeg holder mange foredrag om stresshåndtering, samt inspirations oplæg indenfor personlig udvikling. Se også www.oernescoaching.dk

Tlf.: 26 28 26 29 / Mail: jesper@jesperskytte.com / Web: www.jesperskytte.com

Hanne Winther 4900 Nakskov Reach Your Goals udvikler stærke personligheder, stærke personligheder der takler livets udfordringer med overblik og balance.

I Coaching processen opnås styrke til at se dine muligheder i stedet for begrænsninger.

Reach Your Goals sammensætter en Excellent Coaching kontrakt for dig.

Med stærkt fokus på; Ressourcer, Muligheder og Potentiale for, at opnå dit ønskede mål.

Tlf: 41 40 12 36 / Mail: time2@reachyourgoals.dk

Eva Fatum 5000 Odense C FATUM.DK Coaching og Supervision, tilbyder personlig coaching, telefoncoaching eller cybercoaching. Jeg er uddannet sygeplejerske og har en Mastergrad i voksenuddannelse. Min NLP, coachuddannelse med stressoverbygning er fra Axept.
Tilbud:
-Stresscoaching, kompetenceafklaring, og -udvikling af enkeltpersoner og grupper.
-Coaching og supervision af studerende i professionsuddannelserne.

Tlf:  60 68 27 09 / Mail: eva@fatum.dk / Web: www.fatum.dk

RESULT coaching v/ Anders Søndergaard 5700 Svendborg Anders er graduate fra Anthony Robbins Master University samt Leadership Academy.

Din garanti for et coaching forløb der giver målbare resultater og en større personlig tilfredshed.
Fokus område:
Personlig coaching:
Resultater, du kan forvente:
Mere energi og handlekraft
Større tilfredshed
Målbare forbedringer

Tlf: 26 80 13 09 / Mail: anders@resultcoaching.dk / Web: www.resultcoaching.dk

 

Jylland og øerne

Coach Postnr. & by Information
Dorte Ketty Jeppesen 5200 Odense V Professionel Coach (Axept) Uddannet kok /økonoma og socialpædagog.
PD i ledelse-vejledning /supervision, udviklings/personlighedspsyk, kognitiv terapi, empowerment og HR.
20 års erfaring med behandlings – og relationsarbejde.Stor livserfaring med selvudvikling og selvrefleksion.
Coaching med hjertet. Bliv mødt der hvor du ér, som individ eller i en gruppe. Privat eller organisatorisk.
Kognitiv og psykoanalytisk tilgang, hvor de grundlæggende antagelser kobles med de følelsesmæssige aspekter.
Tanker og følelser kan være en blokering eller en motivationskilde til forandring.
Hjælp til håndtering af indre som ydre konflikter.
Der findes ikke een sandhed.

Tlf: 31 31 60 55 / Mail: dotkj@hotmail . www.prana-coaching.dk (under udarbejdelse).

Susanne Westerskov 5230 Odense M Snart certificeret, hos Sofia Manning.
Min rolle som coach: empatisk, intuitiv, tillidsvækkende, nærværende.
Jeg tilbyder coaching indenfor karrieremæssige uklarheder eller i forhold til private anliggender.
Fokuspunkter: resultater, forandringer, pro-aktivitet, succes, motivation.
”Den største begrænsning i dit liv, er den overbevisning om, at det ikke kan lade sig gøre”.
Nikolai Moltke-Leth

Tlf: 66 14 90 71 / 28 51 19 81 / Mail: swesterskov@mail.dk

Gitte Olsen 5700 Svendborg Team – og gruppecoaching tilbydes virksomheder, som ønsker at arbejde målrettet med…

- Optimering af teams, Medarbejdertrivsel, Bedre samarbejde, Fælles mål, Personlig coaching er for dig, som ønsker at…

- Skabe forandringer i dit personlige liv eller i dit arbejdsliv, Sætte mål og nå dem, Overvinde forhindringer, Finde dine ressourcer – og bruge dem, Få overblik, Være i bevægelse

Kontakt: Tlf.: 2020 9718 Mail: gitte.olsen@mail.dk Web: www.gitteolsen.dk

Ann Bredo Østergaard 6100 Haderslev Jeg er uddannet coach hos Sofia Manning i september sidste år. Jeg har efterfølgende taget en uddannelse som stress coach. Jeg arbejder med personlig udvikling og stress. Desuden underviser jeg i coaching. Jeg har siden første august været selvstændig.

Tlf: 70 27 77 88 / Mail: bredo-coaching@mail.dk  / Web:  www.bredo-coaching.dk

Fokus PunKt v/ Petra Krab 6580 Vamdrup
Fokus PunKt ønsker at skabe større trivsel på arbejdspladserne, og opnå en bedre kundetilfredshed. Det er min overbevisning, at disse faktorer ofte er afgørende for virksomhedernes bundlinie og overlevelse.
Derfor beskæftiger Fokus PunKt sig blandt andet med:
• Udvikling af mennesker på arbejdspladsen
• Strukturering og udvikling af forretningskoncepter
• Person- og teamprofil analyser (DISC)
• Life-, business- og teamcoaching
Jeg har knap 20 års erfaring i detailhandelsbranchen, hvor jeg i samarbejde med topledelsen har haft fingrene i stort set alle områder i organisationen, såsom butiksdrift, kundeservice, marketing, HR og uddannelse, kommunikation samt planlægning og gennemførelse af events.
Har du lyst til at høre mere om, hvad Fokus PunKt kan gøre for dig? Så kig forbi på

Tlf: 22 18 59 26 / Mail: petra@fokuspunkt.dk / Web: www.fokuspunkt.dk

Marlene Tranberg Jensen 6740 Bramming Tranberg Coaching arbejder hovedsaligt med coaching af leder og teams i virksomheder, stresshåndtering i virksomheder samt behandlig af personer med stress. Afholder desuden kurser i “Løsningsorienteret Leder Coaching” og “Fra stress til trivsel”. Marlene er uddannet life- og businesscoach (Manning), stresscoach samt stressvejleder (Center for Stress)

Tlf.: 24 24 64 23 / Mail: Marlene@tranbergcoaching.dk

Anna Marie Stærkær 6950 Ringkøbing Vestcoach tilbyder individuel coaching samt coaching i grupper med reflekterende teams.
Desuden afholder Vestcoach foredrag, temadage og kursusforløb i emnerne stresshåndtering, coaching og anerkendende kommunikation. Vestcoach henvender sig til private, firmaer samt foreninger.
I et tæt og ligeværdigt samarbejde:
- udvikles kompetencer
- skjulte ressourcer findes frem
- skabes bedre resultater i hverdagen

Tlf.: 97 32 25 62 / Mail: info@vestcoach / Web:  www.vestcoach.dk

Flemming Thomsen 7000 Fredericia CFT Coaching ”Kreativ, Humoristisk, Direkte”

Jeg har 12 års ledererfaring fra fødevareindustrien og servicesektoren.

Jeg tilbyder, Lifecoaching og Ledercoaching

Lever du det liv du ønsker og er du den leder du ønsker at være?

” Vær dig selv, så er du bedst ”

Tlf: 75 93 55 88  / 23 38 36 82 / Mail: cftcoaching@yahoo.dk

Trine Bonde Hansen 7000 Fredericia
Hvorfor leve halvt, når du kan leve helt?
Mennesker indeholder en masse uudnyttede potentialer. I min coaching arbejder jeg sammen med dig frem imod dine mål og frem imod at finde den passion, som du virkelig brænder for.
Jeg lægger vægt på gennem aktivt lytning at finde netop dine resourcer, og jeg giver dig mulighed for at handle i forhold til dem.
Er du klar til at få mere ud af livet?
Tlf.: 22266610 / Mail: trinebonde@yahoo.dk
Mona Martinussen 7400 Herning Jeg er i gang med coach-uddannelse hos Sofia Manning, hvor jeg har gennemgået 2. modul. Jeg planlægger at bruge min uddannelse som coach til at hjælpe mennesker, som går på førtidspension og som derved ikke kender deres ressourcer til at begynde et nyt liv. mit fokus er også at hjælpe unge mennesker af med deres eksamensangst. jeg er 56 år og fhv. selvstændig indenfor textilbranchen.

Tlf.: 23 36 50 74 / Mail: mmartinussen@mail.dk

Betina Skou Gjesing 7441 Bording Motivation, Personlig Power og Fremdrift.
Betina Skou Gjesing er indehaver af firmaet Skou coaching og hun har siden 1996 arbejdet med virksomhedsrådgivning, motivation, coaching og den udviklende samtale.
Betina tilbyder professionel og handlingsorienteret coaching, med et strejf af humor

Betina Skou Gjesing har gennem årene specialiseret sig i proffesionel sparring, opbygning af selvværd, stresshåndtering og positiv problemløsning.

Tlf.: 21 66 63 66 / Mail: betinaskou@gjesing.eu / Web:  www.skou-coaching.dk

Gitte Børsting 7600 Struer “Hvordan håndterer jeg denne situation på den bedst mulige måde?”
Gennem mange år som lærer, har jeg fået erfaring og interesse for, hvordan det enkelte menneskes potentiale udnyttes bedst muligt.
En hjælp til nyuddannede og erfarne lærere, og andre, som har brug for en afklaring i forhold til job og personlig udvikling.
Uddannet hos Manning Inspire i København.

Tlf.: 60 22 94 60 / Mail: gb.coaching@hotmail.com 

Tine Baier 8000 Århus C Indsigt, afklaring, handling – Mind U Coaching. Bag Mind U står Tine Baier understøttet af et professionelt netværk af certificerede life og business coaches. Min coaching åbner døre for dig – som leder, medarbejder eller privatperson. Mentorcoach Marie Steenberger om Tine Baier: “Skarp og professionel sans for retning og mission”.

Tlf. 20 66 60 84 / Mail: t.baier@mind-u.dk / Web: www.mind-u.dk

Anni Lund, Enterpriseleader 8000 Århus C Nerven i Enterpriseleader, coaching er at skabe rum for læring. Det handler om via spørgsmål at skabe et rum, hvor personen selv kan nå til erkendelse, motivation og gøre vejen mod sit ønskede mål synlig og atraktiv.

Tlf:: 23333332 / Mail: info@enterpriseleader.com

Jens Damgaard, Enterpriseleader 8000 Århus C Nerven i Enterpriseleader, coaching er for at skabe rum for læring. Det handler om via spørgsmål at skabe et rum, hvor personen selv kan nå til erkendelse, motivation og gøre vejen mod sit ønskede mål synlig og atraktiv.

Tlf.: 27125035 / mail: jens@enterpriseleader.com

Christina Bertelsen 8000 århus Er Ergoterapeut og uddannet Life coach hos Sofia Manning.
Jeg tilbyder individuel Life coaching, coacher med respekt og nærvær, mit fokus er skabe indsigt og give dig konkrete værktøjer, til at skabe forandring og til at opnå de mål du ønsker for dit liv.

Tlf.: 22967874 / Mail: chrisbe92@hotmail

Mogens Lausen 8200 Århus N Min coachvirksomhed hedder Re-Act! Min baggrund er teatrets, hvor jeg har været skuespiller, dramatiker, instruktør og teaterleder. Er certificeret coach fra Sofia Manning 2004-2005 og medlem af ICF. Har selv uddannet 150 coaches, dels hos Mindrunner/SoftAdvice, dels i eget regi. Samarbejder desuden med Århus Universitet om ny coachuddannelse.

Tlf.: 86 23 02 33 / 28 33 34 84 / Mail: mil@re-act.dk  / Web: www.re-act.dk

Lars David Lauridsen 8200 Århus N Jeg er uddannet Hypnose/NLP practitioner ved Hypnoseskolen i 2006.
I år har jeg videreuddannet mig til hypnocoach samme sted.
Jeg har meget gode erfaringer med hypnose i forhold til slankning, fobi/trauma og målrettethed i forhold til arbejde.
Jer er 45 år, og mit mål er at hjælpe mennesker til at udfolde deres potentiale.

Tlf.: 50413015 / Mail: larsdavid@sol.dk

Lone Van Driessche 8220 Gl. Brabrand Jeg er life & business uddannet ved Sofia Manning. Jeg coacher indenfor farver, indretning og events samt brander virksomheder.

Tlf.: 70 22 18 11 / Mail: lvd@newlive.dk / Web:  www.newlive.dk

Theo Van Driessche 8220 Brabrand Theo Van Driessche er certificeret Life & Business coach(mindrunner) med speciale i karrierecoaching. Arbejder i dag hovedsagligt som coach for privatpersoner der ønsker nye indsigter og forandringer i deres liv, samt i virksomheder som Business coach på ledelsesniveau. Theo Van Driessche er medstifter af “www.coaching-netværk” som er et netværk etableret af en gruppe uddannede professionelle coaches, der ønsker at højne kvaliteten af coaching igennem vidensdeling blandt netværkets medlemmer.

Tlf.: 86 26 19 44 / Mail: tvd@newlive.dk  / Web:  www.newlive.dk

Camilla Sandemann Hjorth 8230 Åbyhøj  

Cert. ICF coach fra Mindjuice. Jeg arbejder med fantastisk overblik og fremgang for mine klienter. Benytter enneagrammet til typeforståelse og til udviklingsveje. Jeg udleverer desuden hjemmearbejde til hver klient. Det er mellem sessionerne der sker mest! Jeg coacher med stor empati og min resultatorienterede coachingstil smitter positivt af på mine klienter. Referencer kan læses på mit website: www.sandemann.org / info@sandemann.org   Tel.: 36967900

Anders Bach 8240 Risskov Wildpower!
Coaching med Nuet som nøgle! Arbejdsproblemer, parforhold, selvtillid, stress…?
Du har en vildt stor ressource i dig: Din Viljestyrke!
I mit værksted er sproget redskabet til hurtig forandring og selvudvikling. Nuets kraft er kortet…Kaizen er vejen…Din indre kraft og viljestyrke er motoren. Jeg giver dig kun nøglen tilbage!
under uddannelse til NLP-practitioner hos NLP-Huset.

Tlf.: 40 33 07 57 / Mail ab@andersbach.dk / Web: <http://www.wildpower.dk>
.

NUD`NU APS 8270 Højbjerg
NUD`NU APS – ledes af Robert Rolfsted & Heidi Dalsgaard Larsen.
Hvor længe har du TÆNKT på at gøre noget? Hvor længe har du DRØMT om at gøre noget eller være noget? Hvor længe har du ØNSKET dig noget?
Så er det NU det er NU!
I NUD´NU er vi bl.a. inspireret af Anthony Robbins. Vi har begge fulgt Tony og hans arbejde i flere år bl.a. som crew på og via deltagelse i hans seminarer, uddannelser m.m. og har derfor et indgående kendskab til hans filosofier, strategier og redskaber.
Vi tror på dig og dine evner til at blive og være den og det du ønsker! Hvad enten du er til revolutioner eller små KAIZEN – skridt, så er det NU det er NU!
NUets kraft er din til fri afbenyttelse. Kraften til forvandling er i dig – den skal bare frigøres og sættes i spil. Fantasi er vigtigere end viden – hvad kan du bruge du din fantasi til?
Scenen er sat – indtag den! Kom og leg med os…
Det er NU du har chancen for at gøre dine drømme til virkelighed!

Tlf: 20 40 67 40 / 31 61 99 02 / Mail: robert@nudnu.dk & heidi@nudnu.dk / Web: www.nudnu.dk

Pernille Løve Kongensgaard 8300 Odder Uddannet business- & Lifecoach hos Sofia Manning, NLP Practioner. Egne kontorer i Århus C og Odder. Medlem af ICF. Mental træner for 1. divisionshold i håndbold, coach trainer og feedbacker for Manning Inspire. Coacher efter overvisning om at du kan hvad du vil. Kun det bedste er godt nok – ingen skal “nøjes”.

Tlf.: 51514622 / Mail: pernille@kongensgaardcoaching.dk / Web: www.kongensgaardcoaching.dk

Hanne Rasmussen 8320 Mårslet Hanne Rasmussen, 42 år, international certificeret coach (ICC), fra Dansk Coaching Institut. Min erfaring indenfor ledelse og HR giver det perfekte udganspunkt for professionel coaching.

Privatpersoner coaches også med henblik på at opnå det optimale ifm arbejdsliv, hjemmefront og fritid.

Kontakt mig, og første skridt mod forandring er taget.

Tlf.: 50 14 14 00 / Mail: info@hrcoaching-consulting.dk / Web: www.hrcoaching-consulting.dk

Else Gammelgaard Madsen 8381 Tilst Jeg er uddannet som Coach hos Probana og ICC certificeret Coach hos Christian Dinesen, Dansk Coaching Institut. Jeg har desuden en uddannelse som Stress Management Konsulent og Integrations
Konsulent og er tilknyttet som mentor hos KVINFO’s mentor netværk.

Som coach arbejder jeg systemisk og har fokus på at undersøge alle muligheder. Som person er jeg kreativ, dynamisk og inspirerende. Jeg holder af at hjælpe andre mennesker med at opdage deres potentiale og ressourcer og er god til at afdække den dybere betydning, finde ind til sandheden og til at motivere.

Jeg har 14 års professionel erfaring indenfor personligt image, positiv tænkning og personlig udvikling som kursusleder, træner, konsulent, foredragsholder og image-coach. Jeg har en solid erfaring fra erhvervslivet indenfor et bredt udvalg af brancher og jobfunktioner.

Ønsker du en coach, der kan bruge sin bredde og evne til at se muligheder for andre i forening med fleksibilitet, vil jeg være et godt valg.

Tlf.: 86 24 48 03 / Mail: info@nytimage.dk / Web:  www.nytimage-coaching.dk

thinkyellow 8600 silkeborg Thinkyellow henvender sig primært til kvindelige ledere og nøglepersoner, der ønsker at fastholde trivsel og arbejdsglæde i lederrollen og som ønsker ”en mur” at spille bold op ad omkring lederjobbets udfordringer og beslutningsprocesser.

Thinkyellow ejes af Dorthe Lenbroch, certiciferet coach, NLP practitioner, stress coach og under uddannelse hos Debbie Ford, San Diego. Læs mere på www.thinkyellow.dk

Tlf.: 30 25 51 42 / Mail: dl@thinkyellow.dk / Web: www.thinkyellow.dk

Jørgen Carstens 8680 Skanderborg Jeg er uddannet certificeret coach hos Axept, og er uddannet Pathfinder hos Lasse Zäll.

Som coach arbejder jeg kreativt og har fokus på at undersøge alle muligheder. Jeg er som person positiv, meget åben og ærlig. Jeg nyder at være det rygstød, der hjælper andre til at skabe reelle forandringer i deres liv.

Bag mig har jeg 20 års erhvervserfaring, hvor jeg har prøvet mig selv af i flere forskellige brancher og funktioner. Jeg har bl.a. arbejdet som håndværker, brandsikringskonsulent, sælger og har været de sidste 10 år i den grafiske branche, inden jeg valgte at etablere mig som selvstændig coach for 2 år siden. Mine brede erfaring og mine egne spring ud på dybt vand udgør i dag fundamentet for min åbne, jordnære og kreative tilgang til coaching.

Udover min coaching for virksomheder og private har jeg arbejdet som bl.a. underviser i konflikthåndtering.

Ønsker du en coach, der har en stor bredde og som evner at perspektivere dit fokusemne, er jeg et godt valg.

Tlf.: 28 56 13 06 / Mail: jc@jorgencarstens.dk /
Web:  www.jorgencarstens.dk

Karin Holst 8900 Randers Min coachvirksomhed Holst Personal Coaching er nystartet 5.12.2006. Jeg er 50+ og ønsker at bruge sidste halvdel af mit liv på det jeg brænder for, nemlig at arbejde med mennesker og igangsætte positiv udvikling, og jeg finder at coaching virkelig kan sætte gang i processen. Jeg er uddannet og eksamineret NLP coach og er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på at blive CTI certificeret som CPCC med henblik på at blive ICF certificeret.

Tlf.: 20 90 95 20 / Mail: karin@hpcoaching.dk / Web:  www.hpcoaching.dk

Peter Vestergaard Olesen 9330 Dronninglund Peter er indehaver af firmaet Coachcenter Become A prof som udbyder:
Individuel-coaching og Team-coaching, 6 mdr. coaching uddannelse, 2 og 3 dages coach kurser, Teambuilding og Teamudvikling, leder og ledelsesudvikling og undervisningsudvikling.

I Peter vil du møde en coach med en stor portion smittende engagement. Du vil få en coaching som er specifik, konkret og struktureret, og som hele tiden arbejder fokuseret hen mod dine mål. Han er forstående og formår på samme tid at udfordre og motivere dig. Peter har en evne til at flette humor ind som et effektivt værktøj på de rigtige tidspunkter. En af hans største styrker er at han hurtigt kan pejle sig ind på fokuspersonens stærke og mindre stærke sider og dermed optimere processen i at støtte fokuspersonen til at blive den bedste udgave af sig selv, og nå sine mål, personligt som professionelt

Tlf.: 22 40 19 90 / Mail: pvo@becomeaprof.dk