Vi gentager succesen !

6 dages Yoga Retreat på Mallorca med

Malin Berghagen & Sandra Donovan


15. – 21. Marts 2015

Pris : Dkk 6684  / 899 €

I prisen er inkluderet :

  • 6 dages Yoga undervisning
  • Fuld pension med lækre økologiske vegetar retter fra øen
  • Hiking i den omkring liggende natur
  • Delt dobbelt værelse med eget badeværelse ensuite

Dette Yoga Retreat vil give dig en enestående mulighed for at uddybe din yoga praksis , dyrke din krop og sjæl, nyde lokale økologiske madvarer, i Mallorca’s healende natur i foråret.

Kombinationen af den ekstraordinære Asana & Pranayama Yoga praksis, den sunde mad, massage, vandreture, stilheden i de ubeskrivelige omgivelser vil give dig muligheden for selvrefleksion .

Omgivet af den smukke natur ved foden af Tramontania bjergene,  ligger dette magiske sted ,  en helt unik Finca med smukke værelser som danner rammen for Yoga Retreatet og som vil hjælpe dig til at fordybe og finde din egen stemme.

Stedet har igennem årene tiltrukket kunstnere, forfattere og yogier i deres søgen efter at finde roen til fordybelse og inspiration omgivet af naturlige skønhed som man øjeblikkeligt fornemmer når man træder ind på området.Stedet der er er bygget med stor respekt for miljøet, er omgivet af mandeltræer, olivenlunde med få olivenlunde med fårene der græsser på de omkringliggende marker.

Hver dag vil der blive serveret 3 lækre økologiske vegetar måltider

Vi arrangerer mindst 2 vandreturer med moderate stigninger i området.

Der vil være mulighed for at bestille tid hos nogle af  Mallorca´s dygtigste, mest veluddannede massører og fysioterapeuter til , Sports Massage, Stress Release Massage, og almindelig Massage metoder kombineret med healing fra tibetanske klokker. Der vil være mulighed for at bestille 30,60 eller 90 min.

Der er afsat tid til dig selv som kan bruges på læsning , gåture eller hvile ved poolen, eller massage.

Om underviserne :

Malin Berghagen & Sandra Donovan 

Malin & Sandra har begge praktiseret Yoga i over 10 år og underviser begge to dagligt diverse Yoga klasser udover at have afholdt flere vellykkede Yoga Retreats rundt omkring i verden.

Malin  har udgivet 3 bøger om Yoga , hun rejser året rundt omkring i verden hvor hun underviser og inspirere yogier på retreats.
Sandra begyndte sin yoga rejse i 1999 , da hun gik på skuespillerskole i New York og tog sin Yoga lære uddannelse i New York , Palma de Mallorca & Bali og har de sidste 6 år drevet Earth Yoga  Mallorca’s mest velbesøgte yoga centre.
De vil begge inspirere dig igennem yogaen til at finde ind til din indre kerne.
Værktøjerne er alle indenfor yoga praksis.

Selvrefleksion gennem gruppe, lave gruppearbejde og journaliseringen.

For booking af plads samt mere info :
info@leadershipintime.com

Vi vil kunne arrangere transport fra Palma til retreat stedet.

Ønsker du at udvide dine rejse dage på Mallorca så hjælper vi gerne til med at finde overnatning på andre skønne steder de ønskede dage.

Massagen er ikke inkluderet kan betales separat til massøren.

Kurset kræver blot at du har lidt tidligere erfaring med yoga, yoga undervisningen foregår på let forståeligt engelsk.

Vi anbefaler at du allerede nu booker dit fly så du vil kunne få den bedste pris.